Bærekraftige møbler til ditt hjem

Vi håper at vi gjennom våre design, prosess og produkter kan hjelpe kunder og forbrukere med å ta bærekraftige valg. Marieldesign har et mål om å gjennom design ta naturen inn i hjemmet og hverdagen og skape bevissthet om det å ta vare på tingene våre og alt rundt oss.

Variant av Løv nattbord av Marieldesign

Møbeldesign og interiørarkitektur handler i bunn og grunn om funksjon og å skape en bedre hverdag. Det å skape et praktisk og funksjonelt hjem eller rom. Men en stor del av det å skape gode rom handler også om estetikk, personlige preferanser og det å føle seg vel i dette rommet. Og derfor kan denne bransjen også fremstå som litt overflatisk med et fokus på å drive forbruk. Man skal bytte ut, fornye og oppdatere seg til trender som er i stadig forandring. 

Marieldesign tenker at en bransje som handler så mye om produkt, overflater og materielle ting, også bør ta ansvar og bidra med å ha et sterkt bærekraftfokus. Ta gode valg i designprosessen og skape bærekraftige og miljøvennlige produkter, og på den måten hjelpe forbrukere med å skape bærekraftige hjem. Vi tror at forbrukere ofte ønsker å ta de riktige valgene med tanke på bærekraft. Men at dette også ofte er litt vanskelig i mylderet av produkter, informasjon og meninger. 

Dette er noe Marieldesign ønsker å bidra med. Vårt mål er å gjennom design kunne bidra til bærekraftige hjem og en nærhet til naturen i hverdagen. Spesielt i små by-leiligheter. Hvordan vi ønsker å gjøre dette, vil vi skrive mer om i de neste innleggene.

Skroll til toppen